Potrebni sastojci:
300 g Menprom junećih mesnih kocki
200 g krompira
100 g crvene paprike
50 g celera
100 ml konzerviranog paradajza
100 g šampinjona
2 lista Lovora sušenog
100 ml soja sosa
nekoliko listova celera
Priprema jela:
Papriku, krompir i celer narežite na kockice, a šampinjone na četvrtine. Meso i povrće stavite u vrećicu za pečenje, dodajte začine, 200 ml hladne vode, soju i listove lovora. Vrećicu zatvorite priloženom vezicom, oko 2 cm od ruba. Sadržaj vrećice pažljivo protresite da bi se mješavina ravnomjerno rasporedila.
Vrećicu položite u posudu za pečenje i na vrhu probodite iglom nekoliko puta. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 45 minuta. Pečeno jelo izvadite iz pećnice i pažljivo razrežite vrećicu da se ne bi opekli parom.